Rönnskär

Rönnskär Lohta, meritaimenta, siikaa, harjusta, kuhaa, ahventa, haukea, silakkaa… tällaisia saaliskaloja kertoivat Rashid ja Inger saaneensa talonsa rannasta. Tuo talo ja ranta mullisti Piian ja Pehtoorin syksyn ja tuolla mullistuksella aiomme toteuttaa pitkäaikaisen unelmamme. Teimme tuosta kiinteistöstä kauppakirjat eilen maanantaina 27.11.2006. Se tarkoittaa samalla Replotista luopumista ja kyllä se tarkoittaa myös Rajarinteen kämpästä luopumista vuoden parin kuluessa eli tulemme muuttamaan asumaan tuonne rannalle. Talo sijaitsee Mustasaaressa Södra Jungsundin kylässä, Rönnskärissä n. 12-13 km Vaasan keskustasta Raippaluodon suuntaan. Tontti on n. 1,5 hehtaaria ja rantaviivaa n. 300 metriä pohjoiseen ja länteen.

Paikka vapautuu ensi perjantaina 1.12.2006. Eli pääsemme viikonloppuna tekemään tuttavuutta uusien rakennusten ja tontin kanssa. Tilasin netistä paksun sikarin, jonka aion viikonloppuna nauttia konjakin kera… tuumailen ja tuijottelen merelle. Edessä on vuosien työmaa, joka tulee vaatimaan kovaa työtä, aikaa, rahaa ja hyviä hermoja. Olen kuitenkin varma, että paikka on kaiken sen arvoinen!

11 Kommenttia

 1. Kisälli, at your service, fulltime 🙂

 2. Käytetään niitä arvonimiä oikein. Täytyy muistaa, että sut on ylennetty Ylikisälliksi jo viime talvena. Perheen naisten mielestä seuraava ylennys pitäisi taas jo tehdä, mutta loppuu arvonimet!

 3. Piti muuten vielä sanomani tuohon Kisällin tarjoukseen, että se on hyväksytty! Voit vielä katua tuota lausuntoa jonkin ajan perästä. Työtä nimittäin tulee riittämään!

 4. Krhm, ei unohdeta niitä arvonimiä. Tuskin tulen katumaan, sillä on hyvä tehdä ruumiillista työtä tämän henkisesti raskaan opiskelun vastapainoksi.

 5. No voi kökkö! Juuri pääsen moittimasta ja eiku itte perässä… anteeksi herra Ylikisälli!

 6. So, today is the D-day 😛

 7. Yep!

  Harmittaa vain, että pakolliset pikkujoulut osuu samalle päivälle. Ei pääse vielä iltaa viettämään sinne, mutta käydään iltapäivällä sanomassa paikalle kuitenkin päivää. Huomenna YLIKISÄLLI pääsee ensimmäiselle työkeikalle, kun roudataan Replotista vähän tavaraa sinne. Illaksi pääsemme Piian kanssa sitten saunomaan ja olemme myös yötä, että July saa viettää 18 v synttäreitään rauhassa kotona (…ja baarissa).

 8. Lämpimät onnittelut Rönnskärin hankinnasta! Käyp katteeksi niin kuin Rannilan teräskin.

 9. Kiitos onnitteluista! Tulimme juuri sieltä ja aina vain paremmalta paikka tuntuu kerta toisensa jälkeen. Kova työmaa on edessä, mutta uskon että vaasalaisen sanonnan mukaan:”Hyvä siitä tulee kun se maalataan”

 10. Onnea vain uudelle “hankinnalle” minunkin puolestani! Tulen vierailemaan lähes päivittäin…siis näiden sivujen kautta. Grönvik on tuolta suunnalta tuttu, mutta Rönnskär jonka tiedän on tuolta 40 km lounaaseen…

 11. Kiitos vain Tomillekin! Grönvik on tästä meidän Rönnskäristä pari kilometriä pohjoiseen. Kalavedet pitäisi joka tapauksessa olla aikasten lailla hyvät. Ehkä Pehtoorikin saa ensi talvena pilkillä kalan 😉

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com