Sipinrinteessä katkos

Sipinrinne vaikeni lauantaina 25.11.2006. Syyllinen on tämän artikkelin allekirjoittaja, ei domainpalvelun tuottaja tai muu tekninen henkilökunta 😉 Olin jättänyt domainin maksun liian viime tippaan ja niin siinä kävi, että sipinrinteen sivuston tilalla näkyi muutaman päivän ajan kaunis kukkaketo matka mainoksineen. Vähäkkö kävi hermon päälle, että onko kaikki tallessa koska oma varmuuskopiointi ei ole riittävän säännöllistä. Nyt kaikki kuitenkin näyttäisi olevan kunnossa tai ainakin entisellään.

Pehtoori pahoittelee kömmähdystään!

4 Kommenttia

  1. Good to have you back!!!

  2. Mä jo luulin, jotta virus on iskeny mun koneeseen…

  3. … Sitä paitti sun kellos on tunnin pieles…

  4. Soli maksuhäiriövirus… nyt on kellon aika korjattu. En kyllä ymmärrä mikä senki on laittanu pielehe, mutta mä luulen notta sonse ATK!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com