Replot vaikenee

Tänään kättelimme Replotin mökin kaupat. Ensireaktiot olivat Pehtoorilla ja Piialla helpottuneet; yksi stressi vähemmän tässä muutosten myllerryksessä. Molempien tyttärien reaktiot sen sijaan olivat itkunsekaiset “Eikä!”, kun soitimme heille mökin myynnistä. Toki itselläkin on jossain mielen syövereissä haikea mieli, mutta Rönnskärin löytymisestä lähtien on tehnyt koko ajan hiljaista luopumistyötä Replotista.

Nyt myynti on kuitenkin sovittu ja uudet asukkaat pääsevät sinne jo Jouluksi. Replotin rakentajat kiittävät nöyrästi kaikista hienoista hetkistä Replotin kurjuudessa ja laittavat kauniit ja rakkaat muistot ikuisesti talteen sydämiemme Replot-nurkkaukseen.

4 Kommenttia

  1. Kuin myös. Kiitokset.

  2. Kiitos Replot 🙂

  3. Tais mennä hyvin…?

  4. Kyllä kaikki meni ihan hyvin. Emmehän me olleet lopulta kuin pari viikkoa kolmen tuvan loukussa. Nyt on hyvä keskittyä Rölling stonesiin.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com