Rönnskär 14.1.2007

Itätuuli toi lumen Rönnskäriin. Pakkasta ei ole montaa astetta, mutta lunta on nyt illansuussa jo toistakymmentä senttiä ja tuuli puhaltelee edelleen navakasti. Lumisade on sammuttanut myös sillan valot ja vain Piian sytyttämät lyhdyt ja ulkotulet valaisevat valkoista rantaa.

Pehtoori yrittää epätoivoisesti saada paljua lämpenemään. Se täytettiin neljän aikaan jääkylmällä merivedellä ja kyllä muutaman tunnin saa varmaan polttaa koivuklapia ennen kuin vesi on kylpylämmintä. Mutta onpa tässä iltaa aikaa harrastaa mukavia puhdetöitä.

4 Kommenttia

  1. Hyvä toi palju kuva! Suomalaista nautiskelua 😀

  2. Tervetuloa testaamaan ensi viikonloppuna!

  3. Pitääkö vettä? Onko tervattu? Kuka teki? Tarkeniko?

  4. – Pitää vettä. Hetken vuoti yhdestä saumasta, mutta lakkas ku paisuu. – Ei oo vielä tervattu. Onko sulla tietoa pitääskö? – Epäälys notta virolaaset teheny, Starkilta ostettu – Kyllä poka tarkeni. Lämmitin 37 asteeseen (4,5 tuntia!) ja sitte oli mukava kölliä ku lunta tuiskutti vaakatasos!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com