Ranturi asennettu…melkein

Full Image

Ranturi mallia Telakka 13 on nyt asennettu. Pikku Busterille se on melkeinpä liian iso (ainakin näillä säädöillä), mutta XL:ää varten se lienee kelpo peli.Telakka on nyt 12 metriä pitkä, mutta siihen on vielä 6 metriä jatkopaloja, joiden avulla veneen saa riittävän ylös ja turvaan pahoiltakin veden nousuilta. Jatkopalojen asennuksen estää tuo kuvassa oikealla näkyvä kivi. Pehtoori ottaa mielellään vastaan kaikki hyvät neuvot, miten sen saisi siirrettyä pois.

3 Kommenttia

  1. Pioneerin tairot ja rynämenttiä… Kirvehellä ei taira pystyä. Jaksaasko mehumaija (raktorikaivuri) nostaa? Tai vaihra paikkaa. Em’mä tierä.

  2. Heh! Rynämentti toimis kyllä… vaatis vaan ammattimiehen asuulemahan. Raktorikaivuria minen päästä tuonne rannalle jylläämähän… tiettömän taipalehen päähän. Ryvettääs vaan meirän mettän. Ja tuo on oikia paikka! Sitei vaihreta! Tuukko talakoohin niin koitetahan miesvoimin?

  3. Moon följys!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com