Ranua 2007

Pojat saaliin kanssa Teimme Karin ja Jeren kanssa jo perinteeksi muodostuneen Ranuan metsästysretken viime viikonvaihteessa. Kelit suosivat tälläkin retkellä poikia tosi hyvin. Joka aamu oli pieni pakkanen ja sadetta ei tullut missään vaiheessa. Linnut olivat tosi arkoja ja lähtivät kaukaa, koska lehti oli jo pudonnut maahan ja jäätyneet lehdet pitivät tosi kovaa ääntä kävellessä. Saalistakin kuitenkin saimme riittävästi… ja ohilaukauksia tuli myös riittävästi!

Retken suurin tapahtuma oli Jarin kuparisen rikkominen luodikolla tiputuksessa. Olimme palaamassa autolle, kun törmäsimme latvassa istuvaan teereen. Pienen, mutta kiivaan väittelyn jälkeen en lähtenyt hiipimään lähemmäksi vaan uskoin kokeneempaa metsämiestä ja uskalsin kokeilla ilman lähemmäksi yrittämistä. Omasta mielestäni lintu oli liian kaukana. Ilmeisesti näin ei sitten kuitenkaan ollut, koska osuma tuli juuri siihen mihin tähtäsin… tai sitten se oli taas sitä aloittelijan tuuria.

Retken kuvasatoa löytyy täältä

1 Kommentti

  1. Loistavia olette, Pimiä ja Pehtoori!

Kommentointi on suljettu.

© 2022 Sipinrinne.com