Äijäviikonloppu

Lauantaiaamulla lähdimme nuoremman flattiurhon kanssa metsälle. Aamu oli äärettömän kaunis, ehkä jopa lyhyen, mutta ansiottoman metsästäjänurani hienoin metsästyskeli. Pakkasta oli Kurikassa -5 astetta, aurinko nousi pilvettömälle taivaalle ja tuuli pysyi piilossa puoleen päivään saakka. Teeriä näimme paljon. Aamuun kuului konttaamista, hiiviskelyä, teerien tähtäilyä luodikon kiikarin läpi ja taas yksi ohilaukauskin. Saalista emme siis saaneet, mutta hyvää mieltä roppakaupalla. Uskon, että Charliesta tulee hyvä metsästyskaveri kanalinnustukseen. Siinä missä Blackie juoksee pää kolmantena jalkana pääasiana kova vauhti niin Charlie tuntuu työskentelevän tehokkaasti nokka maassa. No odotetaan nyt vielä, että päästään kahdestaan tositoimiin, mutta hyvältä näyttää.

Kotiin päästyä vein verkot vesille ja niistä saimme Jonaksen kanssa sunnuntaiaamulla Drömmenin ensimmäiset siiat. Verkossa oli myös silakkaa ja yksittäinen ahven. Lahnat olivat kuitenkin edelleen pääosassa. Siikaa riitti sunnuntain aterian lisäksi vielä vähän pakkaseenkin, samoin saimme siian mätiä muutaman desin.

Pienen laiturivalun purkutyörupeaman jälkeen sunnuntaipäivään kuului vielä meritaimenen heittokalastusta. Sekin tapahtui ilman toivottua tulosta, mutta tulipa syyskausi avattua silläkin rintamalla.

Äijäviikonloppu päättyi perisuomalaiseen äijäurheiluun eli viimeisen formulakisan jännittämiseen ja maailmanmestaruuden juhlimiseen.

1 Kommentti

  1. oli kyllä tosi kivaa olla kotona och på drömmen:)..kivaa ku saatiin kalaa:)..hälsningar från Malmö..Ses på julen:D

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com