Menneen talven muistelua

Tytöt ja koirat poseeraa jäälläTämä surkea sateinen ja loskainen keli kirvoitti muistelemaan viime viikonlopun talvea ja ensimmäistä jääretkeä kuvien muodossa. Yläkuvassa syrranit poseeraavat veljesten kanssa.

Susku, Teppo, Blackie ja kasvatusnuijaTässä kuvassa eniten huomiota herättää tuo meidän esikoisen kasvatusväline. Täytyyköhän se olla aina mukana kun liikkuu Tepon kanssa. Ei ole kuulkaa Tepollakaan helppoa 😉

Teppo testaa hokkareitaJää oli aivan käsittämättömän sileä ja Teppo kävi hakemassa kaupungista hokkarit, että pääsi vähän testaamaan luistelua.


Julia kukkulinnan herrana Kaija sävy sävyyn kaislikon kanssaKaija ja Susku
Ylläolevissa kuvissa July on päässyt valloittamaan niemenkärjessä olevan kiven, joka jaksaa nostaa Julian lisäksi myös tuota ympärillään olevaa jäätä. Seuraavassa pääsee ihastelemaan miten Kaijan takin valinta on osunut yksiin kaislikon värityksen kanssa ja viimeisessä kuvassa Kaija ja Susku taistelevat tuulta ja auringonpaistetta vastaan.

Tällaisessa aurinkoisessa valoa tulvivassa talvisessa säässä on helppoa olla hyvä kuvaaja. Kerrankin valo riittää ja värit ovat aivan loistavat niin luonnossa kuin kuvissakin. Toivotaan, että tämän hetkinen keli on vain väliaikainen ilmiö ja se oikea talvikin vielä pääsee tulemaan.

3 Kommenttia

  1. Hyvät kamerat,hienot kuvat. Rohkeat ihmiset.Naskalit?

  2. Hyviä kuvia. Rantoja pitkin liikuimme. Veden syvyys oli maksimissaan n. 1m… mutta silti.

  3. Jep! Naskalit ja pelastusriuku mukana ja lisäksi vain rantoja pitkin liikkuen. Oikeastikin jää oli n. 10 senttistä teräsjäätä ja kantoi tosi hyvin. Nyt en menisi enää edes rantoja pitkin. Etelätuuli on nostanut veden korkeutta ja vesi on noussut jään päälle ja varmasti syö sitä nyt nopeasti.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com