Merikotkat aamuvisiitillä Kaksi merikotkaa laskeutui muutaman sadan metrin päähän meidän rannasta aurinkoisena sunnuntaiaamuna. Tässä kuvassa ne näkyvät ilman zoomia. Emme nähneet jäällä mitään muuta liikettä esim. kalastajia, joten ehkä ne olivat vain tuumaamassa ja ihmettelemässä maailman menoa. Kolmas kotka lensi niiden takaa ja toinen näistä lähti sen perään. Yksinäinen kotka tuumaili vielä hetken aikaa ja lähti sitten kohti kaupunkia. Merikotkat aamuvisiitillä

Kuvat on otettu lasin läpi takkahuoneesta, joten laatu ei ole paras mahdollinen ja edelleen näissä tilanteissa ehdottomasti kaipaisi sitä kunnon putkea, että saisi zoomattua vielä lähemmäksi. Nyt nämä jäävät pakosta hieman suttuisiksi näin kaukaa kuvattaessa.

Niin ja muuten kuusi joutsenta lensi myös vielä kohti etelää, kun olimme tekemässä avantoa. Se on ollut siis tosi vilkas aamupäivä Rönnskärissä 😉