Säähavaintoja mereltä

Ilmatieteenlaitos/Merenkulkulaitos on ennenkin palvellut minua hyvin. Nyt löysin heidän sääpalvelustaan Strömmingsbådanin säähavaintotiedot. Olen vähän harmitellut, kun Vaasan säätiedot perustuvat Palosaarella tai lentokentällä olevaan sääasemaan. Niiden tiedot eivät yleensä oikein täsmää tuonne meidän rannalle, ainakaan tuulen ja lämpötilan osalta.

Mutta täältäpä löytyy Havaintoaseman alasvetovalikosta myös Strömmingsbådan. Uskoisin, että se antaa todenmukaisemman kuvan merenrantakelistä. Juuri nyt esim. lentokentällä tuuli 8 m/s ja Strömmingsbådanilla 18 m/s!

3 Kommenttia

  1. Onko teillä talvi siellä?
    Täällä kaupungissa on tullu lunta aika hulluna tämän päivän.

  2. Pitää lähtee kattoon….

  3. Jo vain oli lunta tullut. Pehtoorin harmiksi se oli vielä älyttömän raskasta suojalunta, jota sai oikein tosissaan puskea, että sai pihan tyhjäksi.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com