Aurinko lämmittää jo

Auringonpaisteessa Tuulensuojainen paikka löytyi Bargagrundin eteläpuolelta ja aurinko lämmittää jo kunnolla. Taidamme mennä laittamaan saunan lämpiämään ja lähteä hiihtämään pariksi tunniksi.

Edit 17.15
Oli kyllä oikeasti “Kevään ensimmäinen päivä”. Nuuskamuikkusen kuuluisi nyt palata! Kävimme hiihtelemässä reilut kaksi tuntia ja ehkä paras jäällähiihtelykeli ikinä. Tasaisesti joka paikassa pieni kerros lunta eli pystyi hiihtämään missä tahansa. Aurinko paistoi ja lämmitti. Toki tuuli vähän yritti hillitä meidän innostusta, mutta epäonnistui tällä kertaa surkeasti. Hiihdon jälkeen menimme tietenkin saunaan ja avantoon! Kivaa oli!

1 Kommentti

  1. Aivan mahtava keli! Kävin Jaden kanssa Hietsus kävelees. Aurinko on lämmittäny tietkin jo suliksi, aivan niin ku maaliskuun lopulla.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com