Riekko Tänään jäimme neljästään Levinkiertäjien majaan ja päätimme lähteä Kätkänkierrokselle. Alkumatkalla törmäsimme tähän ihmisiä pelkäämättömään riekkoon. Sain temppuilla puhelimen kameran kanssa aika pitkään ja lintu ei mitenkään häiriintynyt. Eiliselle lenkille Levin ympäri tuli mittaa about 25 kilometriä ja tänään kilometrejä kertyi 21. Olemme me vain reippaita hiihtäjiä!

Eilinen konsertti by Jaakko Ryhänen oli loistava elämys. Konsertti pidettiin uudessa kongressi- ja näyttelykeskuksessa Levi Summit’ssa. Paikan rakentaminen on vielä hieman kesken, mutta se ei haitannut mitenkään loistavaa konserttia. Levi Summit on rakennettu eturinteen oikealle puolelle ja salin seinän kokoisista ikkunoista avautuu loistavat näkymät suomalaiseen kansallismaisemaan. Pallaksen kolme huippua piirtyvät taivaan rantaan auringonlaskun värittämänä. Tähän kun lisätään yhden suuren suomalaisen basson loistelias konsertti niin elämys oli täydellinen.

Ehkä tätä kurjuutta täytyy kestää vielä pari päivää.