Pehtoori, veljekset ja uusi laituri Meri on ollu auki Bargagrundin länsi- ja pohjoispuolella jo pari viikkoa. Yöpakkaset ja sateettomat ja melko tyynet kelit eivät kuitenkaan jaksa sulattaa jäitä Rönnskärin pohjoisrannasta. Teimme Julyn kanssa avannon uuden laiturin päähän perjantaina ja jää oli vieläkin n. 40 cm paksuista. Se sama teräsjää, jonka päältä otettiin ensijäiden peilikuvia näkyy edelleen alimmaisena sahatuissa jäälohkareissa. Se näyttää aivan yhtä vahvalta ja kirkkaalta, noin 10 cm paksuiselta teräsjäältä, kuin tammikuun alkupuolella. Kaikki sen päällä olevat jääkerrokset ovat aika lailla haurasta massaa.

Viikonlopun aikana saimme laiturin kansiosan valmiiksi. Tuossa yllä olevassa kuvassa pehtoori ja veljekset ylpeänä istuskelevat ilta-auringon loisteessa. Seuraavaksi laituriin pitäisi löytää hyvä kaidemalli.

Vielä viikonlopusta täytyy raportoida perinteinen Sportin kevätturnaus, jossa syrranit pitkästä aikaa pelasivat samassa joukkueessa. VPS:n naiset pääsivät finaaliin saakka, jossa harmittavasti tuli tappio rankkarikisassa. Peli oli kuitenkin hyvinkin lupailevaa pian alkavaa sarjakautta ajatellen.