Spammisota

Sipinrinne.com on joutunut kovan spammauksen kohteeksi. Roskapostia on tullut kommentteihin tolkuttomasti ja jouduin sulkemaan kommentoinnin, kun en jaksanut asiaan kesällä paneutua.

Nyt asensin pari pluginia, jotka Textpattern foorumin mukaan asiaa auttaisivat. Kokeillaan näitä ensin. Ellei tämäkään auta, niin sitten voisi kokeilla vielä yhtä pluginia, joka vaatii käyttäjää kirjoittamaan näytölle tulevan tekstin ennen kuin hyväksyy kommentin.

Nyt on kuitenkin kommentointi auki. Katsotaan miten käy!

JK! Klo 00.25 joudun laittamaan sen viimeisenkin pluginin päälle. Valitettavasti se aiheuttaa hieman vääristymiä sivuston asetuksissa kommentoidessa, mutta katsotaan mitä sille voi tehdä. Nyt on sotatilanne spammaajia vastaan, joten tyyliseikat jääkööt taustalle.

1 Kommentti

  1. No voi villu. Eikö niiren perähän pääse. Ihimettelinki päivällä kun ei toiminu… Tervaspampulla kuonon päälle ja teräksellä pitkin selekää tuollaasille. Prkl.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com