Sipinrinne siirtyi uuteen palvelimeen

Tänään Sipinrinne siirtyi jenkkilään uudelle palvelimelle, jonka JMT on hankkinut omaan käyttöönsä. Samalla hän on ottanut ristikseen toimia siis palveluntuottaja kummisedälle. Hän on ilmeisesti jo unohtanut sen kaiken pahan ja kovan työn, joka aiheutui Sipinrinnettä rakennettaessa. Hän ei vielä ymmärrä mitä on mennyt lupaamaan!

Itse Sipinrinteessä ei ulkoisia muutoksia uudesta sijainnista pitäisi aiheutua. Etusivu muuttuu nyt osittain, kun yritän hakea syytä se hitauteen. Muut sivut toimivat moitteetta, mutta etusivu on tullut järkyttävän hitaaksi. Epäilen sen johtuvan tuosta mail-pluginista, jolla olen puhelimella pystynyt lähettämään ja julkaisemaan artikkeleita kuvan kera. Sen pois ottamisen jälkeen sivu on kyllä nopeutunut, mutta tuosta ominaisuudesta en haluaisi luopua. Täytyy jossakin välissä taas painua netin syövereihin kilpailevaa pluginia etsimään.

Ja vielä täytyy tässä “julkisesti” esittää JMT:lle ISO kiitos, että moiseen vaivaan on ryhtynyt. Täytyy toivoa, että myös hänen omat sivunsa taas tämän myötä palaisivat henkiin. Lähipiiri kuiskuttelee, että ehkä myös Föönikerho voisi palata takaisin virtuaalimaailmaan entistä visuaalisempana.

1 Kommentti

  1. Uusi Sipinrinne on nopeampi, siistimpi ja kuvapäiväkirjan kuvat tarkemmat!!!
    WAU!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com