Blackien tilannetiedote 9.11.2008

Blackien jalan haava paranee hitaasti. Vähän poika on liian innokas liikkumaan ja haava ei ole päässyt kunnolla umpeutumaan. Ehkä pidimme siinä myös liikaa ja liian paksuja siteitä, jolloin haava ei päässyt hengittämään kunnolla.

Holtittomat koiranomistajat ovat taas olleet reissun päällä ja Susku kiidätettiin Helsingistä Blackietä hoitamaan (Charlie on edelleen evakossa Jurvassa). Susku kävi pojan kanssa otattamassa tikkejä pois, mutta ei niitä vielä otettu. Uudet hoito-ohjeet saatiin, joten eiköhän se siitä tokene.

Tärkein tieto kuitenkin oli, että jalasta poistettu kasvain oli täysin vaaratonta lajia ja sen puoleen ei enää tuskaa ole. Nyt on siis vain tärkeintä saada leikkaushaava paranemaan.

1 Kommentti

  1. Hieno juttu, ettei patti ollut pahanlaatuinen! Parane pian Pimiä!!!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com