Retkiluistelua 3.1.2009

Kaija ja jääkenttäTänään oli vuodenvaihteen kolmas retkiluistelupäivä. Teimme yli kolmen tunnin retken lähistön lahtia kierrellen. Aurinkokin näyttäytyi välillä ja sai aikaan jopa pari sateenkaarta. Iltapäivän puolella tuuli yltyi melkolailla, mutta ei se paljon tahtia haitannut.

JäälaineitaJää on luistelukelpoista vain suojaisissa lahdissa sekä siellä täällä muutaman metrin rannasta, koska tuuli hajotti jään ennen kuin se ehti kunnolla jäätyä. Tuuli painoi jään palat kasalle päällekkäin, vierekkäin, pystyyn ja vaakaan muodostaen kauniita kuvioita. Välillä piti ottaa luistimet jaloista ja kiertää metsiä pitkin seuraavalle lahdelle.Tässä vielä toinen kuva jäälautoista. sekä Kaijan ja poikien poseerauskuva.

Tässä linkki 7 mb:n videopätkään (HUOM! Ei avaudu Firefoxilla, IE:llä toimii…. tietääkö joku selitystä?), jonka kokosin miniläppärillä ja Windows Movie Makerilla eli kyllä tämä pikkukone vain jaksaa ihmeesti vääntää. Toivottavasti huomenna vielä pääsemme tekemään retken ennen lumentuloa.

1 Kommentti

  1. Tällainen löytyi googlettamalla eli ongelma ei ole Firefoxin, vaan palvelimella täytyy muuttaa yhtä fileä. En vaan sitä vielä löytänyt… liekö oikeuksiakaan? ——-ITS NOT A PROBLEM WITH FIREFOX!!!!!

    Ok now I have that off my chest it actually lies with the default configuration in most webservers and is VERY easily fixed. You just need to add a MIME type. You may need to ask your websever provider but they should have no problems in adding this:

    The solution to this problem is to add the following line into the httpd.conf file for apache (i.e. server admin must do this):

    AddType Windows Media Audio/Video file .wmv

    If this is done then firefox users will have the file open in mediaplayer as it should usually. ——-

Kommentointi on suljettu.

© 2022 Sipinrinne.com