Siirsin testimielessä tehdyt videotagit Testi-puolelle, koska ne ainakin tuossa muodossa hidastivat sivua aika lailla. Paras vaihtoehto varmaan olisi tuo latausvaihtoehto, mutta videopätkä pitäisi saada talletettua järkevän kokoiseksi esim. .avi tai .mpg muotoon. Movie Maker tekee kyllä avin, mutta järjettömän isona tiedostona. Täytyy tutkia…

PS! Niin ja palautin takaisin tuon tasaisen veheriän harmaan Sipinrinteen värityksen. Nyt on Joulu ja lomat takanapäin ja harmaa arki alkaa. Siis ainakin kolme päivää harmautta ennen viikonloppua 🙂

PS2! Tänään oli vielä viides retkiluistelu päivä. Teimme parin tunnin kierroksen about eilisiä reittejä. Retken aikana alkanut lumisade vähän loppuvaiheessa jo haittasi luistelua, mutta hauskaa se oli edelleen, joskin huomattavasti haastavampaa. Nyt lunta on tullut niin paljon, että seuraavaksi on kait kaivettava sukset esiin. (Statistiikkaa Kaijan gps:stä: reitin pituus 12 km, keskinopeus n. 5 km/h, maksiminopeus 23 km/h. Keskinopeutta laskee rantasiirtymät, jolloin madellaan rantoja pitkin sulia ja jääröykkiöitä kierrellen. Normaali matkavauhti hyvällä jäällä lienee jotain 15 km/h.)