Saxnäs 29.1.2009

1. metsästyspäivä takana. Yhtään laukaisua ei päästy ampumaan, mutta joitakin lintuja sentään näimme. Itse pääsin seuraamaan metson lentoa muutaman kymmenen metrin päästä ja Tomi bongasi teeren ilmasta. Jannen edestä lähti 7 eri teertä 50-70 metrin päästä sekä puusta että maasta, mutta linnut näkivät Jannen ennen kuin Janne näki linnut. Pekka ja Pasi olivat nähneet 4 koppeloa ja Pekan edestä oli pöllähtänyt kiepistä parinkymmenen linnun teeriparvi.

Keli on ollut todella upea eli pakkasta reipas 13-15 astetta, tyyntä ja täysin selkeää. Maisemat ovat käsittämättömän hienot. Nyt on saunottu ja syöty Pekan valmistama peuran jauhelihasta tehty lasagne punaviinin kera. Eli kärsitty on tähän saakka taas kerrakseen. Huomenna uusi jahtipäivä!

2 Kommenttia

  1. Ei siellä vissii hääppöstä oo, ainakaa kuvien ja lukemisen perusteella;) terkkuja!

  2. Eipä käy kateeks, ei linnun lintua pannulla, vaikka koko päivä taaperreltu … 😉 … ja eiku huomenna lintua nurin!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com