Viime vuonna kirjoitin samalla otsikolla artikkelin 14.4.2008. Eli hyvin samoihin aikoihin ne näköjään tänne pohjolan perukoille saapuvat. Kaikkien yllätys lienee suuri kun kerron, että tuossa kuvassa olevat linnut ovat kuitenkin joutsenia. Eli siinäpä Mårten puolisoineen etsii tämän kevään pesäpaikkaa.

Kurkia en valittavasti onnistunut kuvaamaan muuta kuin tosi kaukaa ja epätarkasti. Tuon tuosta ne huudollaan kuitenkin havahduttavat illalla ja muistuttavat saapumisestaan. Muutama hanhiparvi on jo myös näkynyt.

Sulan reuna lähestyy tällä hetkellä jo/vasta Kaffebodanin eteläpuolella. Pari viikkoa niin Drömmenin rannatkin avautuvat.

JK! Susku ja Teppo olivat Annan ja Mangenin kanssa Björköbyn kärjessä vaeltamassa ja Teppo onnistui kuvaamaan sekä Kurjen että Merikotkan. Kadehdittavan hyviä kuvia, joita on myös Tepon omilla sivuilla .