Blackie 5 vuotta

Valon ja Varjon lapsi, The Shadow, Tumma eli Flattkiss Barfly Blackie täyttää tänään 5 vuotta. Ihmisen iässä tuo tarkoittaisi sitä, että herra pääsisi ikämiehiin! Olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä joitain aikuistumisen merkkejä, mutta turhaan. Hän on yhtä lapsekkaan innostunut kaikesta ja kaikista kuten on ollut koko ikänsä. Jatkukoon se pitkään ja toivotaan ettei hän koskaan kadota tuota riemukasta otetta elämästään!

Onnea myös kaikille sisaruksille ja kiitos Chrisselle!

Tässä vähän kuvasarjaa synttäriaamun lenkiltämme.


3 Kommenttia

  1. Joo, laitoon tuan ikämiähen pikkukuvien kommenttiihin ennen kun kuin luin tämän. Ei voi mitää… 😉 Pitääs vähä miettiä syvällisempiä sinisiä ajatuksia ennen ku alakaa kirioottaa onnitteluja. Mutta oot säki, Pehtuuri, jo vanaha.

  2. Heh! Raahvikko hätääli, mutta ikämies se Blackie jo on! Mutta minoon itte nuori kloppi vielä pitkäääääääään!

  3. Höh. Joo-o, melekeen kokonaasen vuaren. Käy ny kuule jukelin tähäre laitattamas ittelles korva-, nenä- ja kiälikorut ja mitä muuta, herra yksin tietää, kun oot viälä jonki aikaa fetkales 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com