Drömmenin syyskalastuskausi käynnissä

Kirjoitin 29.11.2006 artikkelin tämän paikan ostosta. Siinä kerroin paikan mahdollisista saaliskaloista. Näistä saaliiksi olemme jo saaneet kaikkia muita paitsi merilohta ja harjusta. Merkittävimpänä lisänä tuohon listaan voi laittaa vielä viime talviset mateet. Voi olla, että itse merilohta ei näillä vesillä kyllä käytännössä ole. Samoin pelkään harjuskannan olevan olematon. Ja jos sitä olisikin, niin täytyy toivoa, että sitä viimeistä mohikaania ei Pehtoori eikä kukaan muukaan saalista ainakaan verkolla pois.

Heittokalastus on tänä syksynä jäänyt todella vähiin. Vielä ei ole isompaa venettäkään, joten kovin ulos ei pääse taimenen perään. Toisaalta ei siihen nyt ole aikaakaan rakennusprojektin vuoksi. Tulevina vuosina tämä tilanne toivottavasti korjaantuu. Tuon vanhan artikkelin saaliskaloista olemme vapavälineillä saaneet haukea, ahventa ja silakkaa.

Tämän syksyn verkkokalastuksen aloitin viikko sitten, jolloin tuli Drömmenin rannan ensimmäinen kuha. Tänä viikonloppuna saaliiksi tuli syksyn ensimmäinen siika. Lisäksi verkossa oli taas pari mukavan kokoista ahventa. Niin ja pojille paistoimme peräti seitsemän silakkaa.

Syksyn verkkokalastus jatkuu jäiden tuloon saakka ja sen jälkeen täytyy taas kutsua Janne hätiin ja laittaa pari verkkoa jäiden alle. Viime talven ne pitivät meidät mukavasti tuoreessa kalassa. Katsotaan mitä tämä syksy ja talvi tuovat tullessaan.

1 Kommentti

  1. Teppo “tykkää” tästä.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com