Siikafile vaihtui lihafileeseen

Sunnuntai-illan menu meni uusiksi. Kävin äsken kokemassa aamulla viedyt verkot ja ensimmäistä kertaa tänä syksynä ne sai nostaa ihan tyhjänä ylös. Voisiko täysin pläkänä seisova meri pysäyttää myös kalat juromaan paikoillaan?

Keleistä täytyy todeta vielä, että leuto syksy on hellinyt taas koko viikonlopun. Eilen tuuli aamulla jonkin verran, mutta päivällä tuuli laantui ja sen jälkeen on ollut lähes tyyntä koko ajan. Lämpötila lienee jossain 5 asteen seutuvilla. Ainoa surkeus on tämä ainainen pimeys. Verkot piti lähteä hakemaan jo kolmen maissa ettei jää ihan pimeään. Laitanpa tähän muuten snapshotin sillasta. Tällä pystyy todistamaan sekä tuulettomuuden että pimeyden.

Tuohon otsikkoon palatakseni, niin Piika onneksi tuntee Pehtoorin kalastajan taidot ja oli varautunut kunnon pihveillä. Täytyy tyytyä illalla niihin 😉

1 Kommentti

  1. Tääl stages alkaa meri jäätymään!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com