Uutta vuotta on Drömmenissä vietetty lumen ja pakkasen keskellä. Pyysin Jania eilen kuvaamaan ulkona, että saisimme muistoihimme ja Sipinrinteeseen talteen tämän lumimäärän. Se on maalannut Drömmenin rannat kauniin ja puhtaan valkoisiksi. Paikoitellen lunta on yli metrin kinoksissa.

Tästä löytyy aattona otettu kuva talosta, kun täysikuu loistaa taustalla. Tämän linkin takana on kuva unohdetusta, lumen peittämästä penkistä. Blackie nautti myös täysillä talvisesta ulkoilusta.

Kävimme eilen viemässä myös verkot Jannen avustuksella jään alle. Jää on paikoitellen tosi ohutta. Uloimman verkon päässä löysimme vain n. 6-7 cm jäätä. Eli todella varovainen täytyy tänä talvena olla, jos aikoo jäällä liikkua.

Alla vielä kuva lumisesta Drömmenistä mereltä päin.

Mainittakoon vielä kaikeksi vakuudeksi, että kaikki kuvat ovat Janin ottamia.