Kotkan kuvaus

Pehtoorin urakka jatkuu edelleen – myös sen onnistuneen valokuvan saamiseksi kotkasta. Jäällä on nyt kilpailevan kalastajan verkkojatoja melko lähellä Drömmeniä ja kotkat ilmestyvät paikalle aina, kun kaveri on niitä kokemassa. Tänään oli vain niin huono keli (ja huono kuvaaja), että ei yksikään kuva ole hyvä, vaikka napsin niitä varmaan toistasataa.

Niin vaikuttava tämä elämys taas kuitenkin oli, että pakko niitä on pari laittaa näytille. Omat verkot ovat sen verran lähellä, että jos niistä saadaan roskakalaa, niin sitä kautta kotkat ehkä saadaan myös riittävän lähelle hyvän kuvan saamiseksi. Työ jatkuu…

2 Kommenttia

  1. No, kuule… Vaatii pirempää. Kokeele ensi vaikka telekonvertteria. Se viöö valovoimaa, muttei käy niin kovaa lompsan päälle. Ja tiätysti 3-jalakaa.

  2. Kyllä se tällä nelisatasellakin onnistuu, kunhan tulee kirkkaampi keli. Nytkin oli jalka paikoillaan, mutta sumppuisen kelin takia tarkennus oli hankalaa ja tietenkin valoa liian vähän… ehkä huomenna!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com