Loppiaisen vietto on kulunut reippaan ulkoilun merkeissä lähes koko valoisan ajan. Kaija ja Susku tekivät lumityöt, joita todella riitti ja Pehtoori lähti verkoille. Saaliina pari komeaa ahventa ja yksi siika. Made loistaa edelleen poissaolollaan.

Joonas oli tekemässä sähköhommia ja auto luiskahti tavaranhakureissulla metsähallituksen puolelle ja sen kanssa saimme ähertää melkoisen kauan. Lopulta auto saatiin ojasta vasta illalla, kun auraamassa ollut traktori tuli apuun.

Kameran kanssa piti vielä kiertää kuvaamassa tätä valtavaa lumimäärää. Yläpuolen kuvassa näkyy puissa olevaa lumimassaa. Aurikonko paistoi pilvettömältä taivaalta ja valaisi kauniisti puiden latvat. Pakkasta oli n. 16 astetta.

Alla kilpaileva kuva Janin uuden vuoden otokselle.Tässä on saunan ja tuvan välinen polku, jonka seinämät rupeavat olemaan järkyttävän korkealla.Ja ne kotkat muuten eivät tänään tietenkään ilmestyneet paikalle, kun olisi ollut kirkas keli.