Tämä päivä kului taas kuntoilun merkeissä. Kiersimme Jannen kanssa uudelleen VS23:n. Matkalla törmäsimme muutamaan parveen tien varrella, mutta sama juttu kuin torstaina eli kaikki olivat naarasteeriä, joten Janne jätti ampumatta.

Kierroksella Jannen eteen oli tullut muutama lintu, mutta ei ampumismahdollisuuksia. Musta lintu oli karkonnut ennen kuin pääsi tähtäimeen ja kiepistä lähteneet olivat naaraita. Itse kiersin aikamoisen lenkin, josta suuri osa suolla umpisessa 29 asteen pakkasessa, johon vielä pieni viima toi oman lisämausteensa. Valitettavasti lintuja en päässyt näkemään.

Paluumatkalla ryhdyimme vielä riekkojahtiin paikassa, jossa pojat olivat eilen niitä nähneet. Me näimme jälkiä, mutta emme lintuja. Väsyneinä palasimme kämpille saunan lämmitykseen. Pojilla ei tänään ollut mitään tapahtumia VS20:llä. Saunan jälkeen kävimme Fjällgårdenissa pizzalla ja nyt on pakko ruveta pakkailemaan ja valmistautumaan huomiseen paluumatkaan.

Hieno retki takana ja uskomattomasti myös metsotavoite on saavutettu. Nyt täytyy odotuslistalle laittaa vielä pyy ja riekko, jotka kanalinnuista puuttuvat pehtoorin saalistilastoista. Ne unelmat jäävät tuleviin jahtikausiin.