Sipinrinteen kuvagalleria on nyt siirretty uudelle välineelle. Vanha Singapore oli hakemistopohjainen ja esimerkiksi kuvapäiväkirjassa on jo reippaasti yli tuhat kuvaa. Tämä aiheutti selvää hidastumista galleriassa ja hermot rupesivat menemään kaikilla.

Nyt otin käyttöön Zenphoton, joka on tietokantapohjainen ja ainakin näin nopealla testauksella huomattavasti nopeampi. Samalla gallerian ilme pakostakin jonkun verran vaihtui. Omaan silmääni se on kuitenkin jopa parempi kuin aikaisempi. Voi olla vain uutuuden viehätystä, mutta kuitenkin. Uutena ominaisuutena on ehkä suurimpana kuvien kommentointimahdollisuus.

Juhku sai siirrettyä viikonlopun aikana vanhat kuvat kuvateksteineen uudelle alustalle. Itse värkkäilin kahden viime yön aikana gallerian ilmeen nykyiselleen. Iso kiitos taas kerran Juhkulle!

Joidenkin artikkeleiden kuva-linkit, joissa viitataan vanhaan kuvapäiväkirjaan, ovat rikki. Jos törmäätte näihin niin laittakaa niistä viestiä. Otan mielelläni vastaan myös kaikki muut kommentit ja kehitysehdotukset.