Villa Drömmen 2.3.2010

Tsekatkaapa nyt tuo saunapolku! Vielä eilen tein lumityöt melko reippaalla mielellä, mutta jo aamulla meinasi päästä itku, kun lähti koirien kanssa lenkille. Pohjoistuuli oli yöllä kinostanut pihaan melko miehekkäät kinokset.

Äsken töistä tullessa se itku sitten oikeasti pääsi. Jeepilläkin sai ajella kieli keskellä suuta, kun tiellä oli monin paikoin lähes metriset vallit. Pihassa odotti kuitenkin vielä isommat! Yllä olevasta kuvasta saa ehkä käsityksen tuulen ja lumen ilkikurisesta yhteistyöstä. Tuossa korkeimman kinoksen kohdalla oli vielä eilen meidän saunapolku! Taidan laittaa sähkösaunan lämpeämään.

JK! Tässä vielä kuva ummessa olevasta tiestä

2 Kommenttia

  1. aargh mitkä vallit 😀 Tykkäsit kuitenkin vaan äijistellä Jeepillä lumessa mönkijen B-)

  2. Nyt täytyy tunnustaa, että enää tämä ei ole kivaa. Jos koko yön tuulee tällä tavalla niin sehän tietää huomisella etätyöpäivää. No olisko sekään niin huono vaihtoehto 😮

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com