Villa Drömmen 3.3.2010

Nyt saaristolaista koetellaan! Tänään tuiskuttaa kolmatta päivää peräkkäin ankaran pohjoistuulen saattelemana. Drömmen näyttää meille vielä uuden, ennen näkemättömän puolen itsestään. Tämä uusi puoli vaikuttaa sangen valkealta… ja korkealta!

Aamulla oli tuiskuttanut pihaan puolentoista metrin kinokset. Lapiohommia oli taas tiedossa ennen kuin business-lookin saattoi heittää niskaan. Puolipeloissani seurasin päivän mittaan kelin ja keliennusteen kehittymistä. Ja se ei mennyt parempaan suuntaan. Päinvastoin ennustettiin sateen ja voimakkaan tuulen jatkuvan torstaiaamuun saakka.

Kaija on lähdössä aamulla Helsinkiin. Tänään oli päivällä muutamassa tunnissa kinostanut tielle parimetriset muurit, joten katsoimme parhaaksi, että hän lähtee kaupunkiin evakkoon Suskun ja Tepon luo. Sieltä varmemmin ehtii ja pääsee aamuvarhaisella kentälle. Pehtoori jää urhoollisten saaristolaiskoirien kanssa pitämään taloa lämpöisenä. Aamulla on noustava aikaisin tekemään valleihin Jeepin mentävä aukko.

No, jos tämä on se hinta, joka on maksettava rannalla asumisesta niin olkoon. En valita… vaikka joku rivien välistä sellaista olisi näkevinäänkin.

3 Kommenttia

  1. Raahvikko

    3.3.2010 at 15:22

    Voi kiesus. Kari Suomalaista soveltaen lainatakseni: “Nyt on kaksi kovaa vastakkain, meidän Jari ja Jumala.”

  2. Ehei! Kyllä mä annoin periksi ja tilasin aamuksi(kin) traktorin 😮 Oikeasti täällä saaristossa on aurattu paljon enemmän viimeisen viikon aikana kuin kaupungissa. Tuuli vain vähän kujeilee tuon lumen kanssa ja pakottaa ylimääräisiin askareisiin.

  3. Käske sen tulla auraamaan Koulukatukin!

Kommentointi on suljettu.

© 2022 Sipinrinne.com