Kalastusta ja kuvailua

Blackie on Pehtoorin uskollisin kalakaveri. Tässä tullaan verkoilta viime viikonloppuna. Teppo oli laiturilla odottamassa uutta kameraa testaillen. Kelien ja näennäisen kiireen vuoksi ei vielä ole päässyt tekemään oikein kunnon testaussessiota 7D:n kanssa, mutta eiköhän syksyn mittaan vielä ehdi. Tepolla oli laiturilla kaverina toinen veljeksistä.

Kun siirsin kuvia koneelle niin sehän päätti taas bootata itsensä väärässä paikassa ja iso joukko kuvia katosi kortilta. Jälleen kerran tuli apuun photo recoverý ja ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa pelastavalle softalle. Helppo, ilmainen ja hyvä.

Laitoin myös eilen verkot ja tuuli tuntui sopivalta kalansaaliin kannalta. Tänään jäimme kuitenkin ilman siikaa. Silakoita tuli kolmisenkymmentä ja lahnoja liikaa. Tällä kertaa olivat molemmat poijaat mukana “auttamassa”.

2 Kommenttia

  1. Rahalla saa ja hevoosella pääsöö… Callen kuvan yksityiskohdat (esim. pisarat viiksissä) aikaste hyviä. Onko tämä sotaa? Onko tämä kilipavarustelua? Häh?

  2. Eikä oo kuule kilipavarustelua! Mulloli vanaha loota ja ku halavalla sai niin motin uuren ja kummityttäreski saa ny opetella järkirikillä kuvaamaha!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com