Valokuvausta

Sunnuntain kävimme Tepon kanssa parin tunnin kuvausreissulla. Luoteistuuli oli armottoman kova rannalla. Suojaisissa paikoissa syysaurinko lämmitti vielä mukavasti. Julkaisukelpoisia kuvia ei juurikaan syntynyt, mutta oppimisprosessi etenee.

Tässä yksi vastavaloon otettu kuva, jossa kollegakuvaaja seisoo kaislikon keskellä hakien uudenlaista inspiraatiota.

Oikeiden säätöjen haku ei ole ollenkaan helppo laji. Nyt jo kuitenkin huomaa, että vaikka sillä automaattiasetuksella saa kohtuullisia kuvia, niin selkeästi parempia saa, kun löytää manuaaliasetuksella oikeat säädöt. Itsellä ne eivät kuitenkaan vielä tule selkärangasta, joten kuvausretket jatkukoot.

Alla vielä yksi kuva lauantailta, kun olimme viettämässä Kalles Innissä Katsun nelikymppisiä. Kuvassa vasemmalla Kalles Innin kota ja oikealla päärakennus.

1 Kommentti

  1. “Julkaisukelpoisia kuvia ei juurikaan syntynyt”

    Samma här.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com