Lestijärvi 16.-17.10.2010

Pääsin Pasin kanssa tutustumaan Lestijärven metsästymaihin viikonlopun aikana. Reissu oli erittäin onnistunut ja varsinkin lauantaina näimme paljon lintuja ja pääsipä Pasi kohdistamaan aseensa myös muoviteereen. Sunnuntain tehoa vähensi tuuli ja hirvimiesten määrä. Ensin mainitusta meillä tosin kehkeytyi Pasin kanssa oppiriita, mutta isäni oppien mukaan tuulella teeret eivät puuhun nouse. No niin tai näin, niin paljon näimme ja riittävästi saimme lintuja.

Näihin teeriin törmäsimme lauantaina, kun olimme siirtymässä autolla alueelta toiselle. Tietenkin näin rauhalliset otukset olivat rauhoitusalueella ja ruotsin mallin mukaan täälläkin asutuksen lähellä. Näitä pääsin kuvailemaan auton ikkunasta.

Laitetaan tähän alle vielä yksi kuva, jonka otin kun olimme tutkimassa viimeisiä tiepistoja eteläisellä alueella. Aurinko värjää kauniisti myös hakkuuaukion.

1 Kommentti

  1. Liästäänpä tänne Vaarin lähettämä sähköpostiviesti:

    Kyllä lintu tuulella nousee “puolipuuhun” mutta hyvin harvoin latvaan.

    Terv. se vanhempi mettämies.

Kommentointi on suljettu.

© 2022 Sipinrinne.com