Kaksi vanhaa varista karvaisine kavereineen on viettänyt viikonlopun elpyen viikon rasituksista. Tänään kävimme sillalta hakemassa tuoretta kalaa ja paluumatkalla Piika jäi koirien kanssa Grönvikin kohdilla pois ja lähti lenkkeilemään jäätä pitkin kotiin. Laitoin saunan lämpeämään ja yritin kuvata merikotkia, joita oli parhaimmillaan kahdeksan samassa läjässä. Sen jälkeen lähdin retkikuntaa vastaa hiihtäen. Jään päällä on tolkuttomasti vettä! Raskas lumi painaa jäätä alaspäin ja vesi pääsee nousemaan jään päälle. Metsäsuksilla pääsi hyvin menemään, mutta vastaani tuli kolme läpimärkää ja uupunutta lenkkeilijää, jotka kaikki upposivat lähes joka askeleella puoleen sääreen ulottuvaan veteen!
Kävin hakemassa Piialle loppumatkaksi lumikengät, jotka suksien ohella ovat ainoat oikeat lenkkeilyvälineet tämän talven jäillä. Tässä vielä kuva uupuneista koirista.