Kurjet 2012 ja muuta kuvasatoa

Päiväkirjamerkintänä tämän suttuisen kuvan avulla kerrotaan, että tämän vuoden ensimmäiset kurjet on bongattu. Olimme poikien kanssa rannoilla kävelemässä ja oikeasti myös kurkia etsimässä, kun metsän reunan takaa rupesi kuulumaan tuttua huutoa. Valitettavasti kunnon kuvaa ei vielä tälle kaudelle saatu. Todistusaineisto kuitenkin.

Laitetaan tähän ylle Tepon Aprillipäivänä ottama kotkakuva. Teppo nappasi kameran, kun näki kotkan lähestyvän ja sai muutaman kuvan. Tarkempiakin oli joukossa, mutta jotenkin tämän kuvan lipputausta viehätti.

Olimme Levillä pääsiäisen ajan ja yllä olevan kuukkelin kuvasin pikku Sonylla hiihtolenkillä. Istuimme Siepinvaaran laavulla tauolla ja kuukkelit olivat enemmän kuin halukkaita jakamaan eväämme.

Hiihdimme vuonna 2002 Arin ja Liisan kanssa Hetta-Pallas reitin. Nyt jatkoimme sarjaa ja hiihdimme päiväretkenä Pallas-Olos välin. Retken jälkeen saimme siirtyä vieraiksi Pöntsöön jossa savusaunan, hyvän seuran ja hyvän ruoan lisäksi luonto maalasi vielä upean maiseman täysikuun avulla. Taustalla näkyy Levi iltavalaistuksessa.

1 Kommentti

  1. Raahvikko

    11.4.2012 at 14:53

    Kuukkelikuva on aika hyvä työnäytös kuvaajalta ja kameralta.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com