Kesän ja syksyn kuvasatoa 2012

Kun ei artikkeleita näytä syntyvän niin raportoidaan menneen kauden tapahtumia näin kuvien kautta.Kesän aloitimme Italian reissulla Camaioren kylään, josta meillä oli vuokrattu Villa Maria huvila, johon kymmenen hengen porukkamme hyvin mahtui. Matkan päätarkoitus oli Merjan viiskymppisten vietto, mutta aluksi Susku ja Teppo varastivat vähän showta menemällä melkein kaikkien yllätykseksi kihloihin. Reissu oli kaikin puolin loistava. Siihen kuului altaalla lököilyä, vähän kuntoiluakin, Pisaa, hyvää ruokaa ja juomaa, vähän epäonnistunutta viinitilamatkailua, pizzan tekoa kiviuunissa etc. Hieno lomaviikko!
Italian reissun jälkeen pääsimme sitten viettämään Suskun ja Tepon kihlajaisiaHeinäkuun puolessa välissä teimme Vaarin ja Tepon kanssa neljän luvan Tenon reissun. Hyvän onnen veljekset saivat kolme tittiä ja Pehtoorilla mp… taas. Sen verran lohtua, että elämän ensimmäinen perholohi rannalta heitettynä oli kuitenkin hetken kiinni.


Mumman 80-vuotispäivää juhlittiin heinäkuun lopulla Lind’s Kökissä Närpiössä ja illalla Kallionkolossa Kristiinankaupungissa.Muuta tapahtumaa kesän mittaan oli kylmien kelien lisäksi mm. Juhkun, Marian ja Miskan vierailu ja Miska pääsi oikein kunnolla leikkimään vedellä:) Jätkän kynttilät toivat vähän lohtua pimeneviin iltoihin ja Teppo kuvaili taidekuvia illalla Krouvissa. Uudehko Yamaha 15 hv vuodelta -83 takkuili koko kesän ja aiheutti lisää harmaita hiuksia. Neljän viikon huoltojakso auttoi ja nyt se tottelee taas nöyrästi. Kesän lopulla saatiin lopulta myös vanha liiteri purettua ja toive uudesta autokatoksesta nousee.Syksyyn kuului tietenkin perinteiset Huvilakauden päättäjäiset, jotka meillä on nimetty syyskauden avajaisiksi. Charlie on ollut huonona koko kesän ja syksyn. Ensin oireili jalka, joka ei vieläkään ole kunnossa. Kesällä jouduttiin leikkaamaan vatsa. Toivotaan, että saadaan poika vielä kunnolla tolpilleen. Syksy toi myös kovan myrskyn, joka valitettavasti vei rannasta toisen männyn. Ikää sille oli kallion päällä ehtinyt kertyä 60 vuotta. Toinen iso puu katkesi tallin ja kärryn päälle. Elämä saaristossa on kovaa!Viime viikonloppuna kävimme perinteisellä syksyn pidennetyllä viikonloppureissulla. Nyt kohteena oli Barcelona. Vettä satoi kuin aisaa koko lauantaipäivän. Onneksi perjantaina ehdimme koluta tärkeimmät nähtävyydet. Kuvassa La Ramblan kauppatori ja Gaudin puistosta otettu Barcelonan kaupunkimaisemakuva, jossa näkyy hyvin yli sata vuotta jatkunut kirkkotyömaa Sagrada Familia. Muita kohteita olivat Picasson museo, Santa Maria del mar, josta kertoo Meren katedraali -kirja ja tuo kuvassa oleva Sagrada Familia.

1 Kommentti

  1. Erityisen upee tuo “Syyskauden avajaiset”!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com