Lähdin tänään kokeilemaan sosiaalisen median linkittämistä Sipinrinteeseen ja löysinkin pari pluginia, joilla pystyy lisäämään esim. Facebookin linkin artikkeliin. Kun taas ei ole hetkeen tehnyt Textpatternilla niin olihan siinä kokeilemista. Nyt kuitenkin artikkelin alla on linkki, josta pystyy linkittämään Sipinrinteen artikkelin haluamalleen Facebook-sivulle. Käyttöön jätin Patrick Lefevren pat_article_social-pluginin. Olisin halunnut, että linkin mukana siirtyy artikkelin kuva naamakirjan juttuun, mutta jostain syystä plugin vie sinne kuvapäiväkirjan uusimman kuvan. Se vaikuttaa vähän hölmöltä, mutta en siihen ratkaisuakaan nyt tähän hätään keksinyt.

Edit 13.1.2014
Poistin nuo pluginit käytöstä ja tein saman Facebook-linkin ihan textpatternin tagilla, jonka toki senkin löysin interneetterin syövereistä. Sama vaiva on tässäkin eli kuvana tulee kuvapäiväkirjan uusin.

Edit 13.1.2014 vielä myöhemmin….
Nyt kuvaksi on jämähtänyt tämä kuvapäiväkirjan avantokuva ja se ei suostu vaihtumaan nyt millään…. menee hermot…. !

Edit 14.1.2014
Tämän illan pähkäilyn jälkeen täytyy todeta, että jotenkin tämä liittyy joko Textpatternin tai Facebookin muistiin jääviin kuviin ja osa artikkeleista nappaa tuon kuvagallerian kuvan. Nyt tämä tuntuisi toimivan uusien artikkeleiden osalta ja sehän riittäneekin… ehkä. Tuohon tagiin on Facebookin ohjeiden mukaan mahdollista liittää parametrejä, joilla kuvia ja tekstejä pystyisi määrittämään, mutta en saanut niitä sovitettua Textpattern-tageihin. Täytyy kysellä viisaimmilta. Nyt Sipinrinne ja Facebook on kuitenkin jollakin tasolla kytketty toisiinsa.