Blackie 10 vuotta

Harmaantuva herrasmiehemme täyttää tänään 10 vuotta. Vauhti on edelleen hyvä ja into kova. Vähän ehkä lonkkia kolottaa ja parta harmaantuu, mutta flätti-ikään nähden kunto on erinomainen ja mikä tärkeintä iloinen ja leikkisä mieli on säilynyt ennallaan. Pikku riiviökään ei ole häntä alun jälkeen saanut hermostumaan, vaan hän suhtautuu Lucaan isällisen opettavasti. Blackie jaksaa leikkiä sen kanssa edelleen ja on meille isona apuna pennun hoidossa ja kasvatuksessa.

Blackie sai tänään tietenkin leikkuja lahjaksi, mutta ehkä kuitenkin paras lahja oli hänen mielestään pentuajan lempiruoka, joka sitten Chrissen opastuksella jätettiin epäterveellisenä pois, eli kaupan maksalaatikko. Kyllä katosi annos ennätyksellisen nopeasti 🙂

Onnea ja halauksia Blackielle myös täällä bittiavaruudessa!

Alla vielä muutama Julyn päivällä ottama lisäotos.

1 Kommentti

  1. Bläkklle rakkaat synttärionnittelut. Josko sitä vähä frisbeetä heittelis viikonloppuna “lahjaksi” 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com