Artikkeleiden teko on jäänyt kauniin heinäkuun jalkoihin. Tässä muutamia kuvia helteisen kesän tapahtumista:

Täytyy aloittaa näillä lupaamillani auringonlaskukuvilla. Pitkin aurinkoista kesää on ollut houkuttelevaa ja koukuttavaa kuvata aina uudelleen ja uudelleen keskelle siltaa laskevaa aurinkoa. Ylempi kuva on heinäkuun alusta ja toinen kesäkuun 12. päivä.Mr. Luca on ollut tietenkin touhuissa mukana koko ajan ja kiitettävästi myös kuvissa.


Hanhia näkyi tätä kesänä Drömmenin rannassa ensimmäistä kertaa. Toisessa parvessa oli 9 lintua ja toisessa peräti 11.

Kaija sai myös kauan kaipaamansa terassin venevajan eteen.Luigin odottelua harrastettiin koko porukan voimalla. Elokuun ajan kutsuhuudot Luigin ulossaamiseksi vahvistuivat oleellisesti. July pääsi (tähän mennessä) vain kerran weikkaamaan. No vielä ehtii.Tässä Luca pettyneenä seuraa laiturilta, kun ei päässyt mukaan venereissulle.