Meidän wanna be -metsästyskoiramme täyttää tänään 1 vuotta. Hänen metsästystaitonsa on vielä samaa tasoa kuin isännällä, mutta pääasia, että intoa molemmilla riittää.

Kaikilla muilla osa-alueilla tämä otus on kyllä ylittänyt kaikki odotuksemme. Hän on koko sielullaan ja ruumiillaan mukana kaikissa touhuissa mitä teemme. Nyt kun kompuutteri on taas enemmän ollut isännänkin sylissä niin aika usein siihen väliin tunkee yksi kappaletta vizslaa. Hän seuraa varjona perässä mitä ikinä teemmekään… tai no ei ehkä perässä vaan kaiken sen välissä mitä yritämme tehdä. Ilmeisesti rodun luonteeseen kuuluu uskomaton läheisyyden tarve. Hän änkee ja tunkee aina juuri niin lähelle ja kiinni kuin ikinä annetaan ja viihtyy siinä monta tuntia.

Charlie jätti meidät reilut kaksi vuotta sitten ja Blackie tasan 7 kuukautta sitten. Luca tuli meille tammikuun lopulla ja onneksi Blackie ehti häntä vähän kasvattaa tavoille, vaikka homma jäikin kesken. Luca on urhoollisesti ottanut talossa roolinsa ja ilon tuojan taito hänellä on loistava. Taidamme hankkia hänelle kyljyksen synttärilahjaksi!

Onnea myös kaikille sisaruksille!
Congratulations to all siblings too!
Grattis också till alla syskon!