Sipinrinne pyöri 11 vuotta Textpatternin voimalla. Nyt on kuitenkin tehty ensimmäinen isompi mullistus ja alustaksi on vaihtunut WordPress.  Oma roolini on tässäkin ollut melko vähäinen ja suurin työ on tehty taas jmt:n toimesta. Iso kiitos siitä!

Laitoin tuonne Infoon kuvausta sivustosta nykymuodossaan…. tai tulevasta. Pari asiaa on edelleen vaiheessa, mutta halusin ottaa tämän käyttöön, että pääsisin taas päivittelemään unhoon jäänyttä Sipinrinnettä.

Jotenkin tuntuu, että sosiaalisen median välineet, vaikka en mikään innokas some-päivittelijä olekaan, ovat vähentäneet oman sivuston ylläpitämistä. Tästä syystä halusinkin tätä muutosta, että pystyisi mm. yhdistämään Sipinrinteeseen somen välineet ja sitä kautta saamaan taas elävyyttä näillekin sivuille. Ensimmäinen konkreettinen näkymä on tuo Instragramin kuvien tuonti Sipinrinteen sivuille.

Vanha data on tuotu WordPressiin lähes sellaisenaan ja vanhat artikkelit saattavat näyttää vääristyneiltä, mutta en lähde niitä ainakaan isossa mittakaavassa muuttelemaan, vaan olkoot ne osana Textpattern -historiaa. Mielelläni kuulen, jos joku siellä törmää johonkin täysin lukukelvottomaan tarinaan.

Vielä on vaiheessa uuden kuvagallerian rakentaminen. Nyt yläpalkissa oleva linkki johtaa vanhaan toimimattomaan galleriaan, mutta kuten jmt rauhoitteli: “Pala kerrallaan”.