Tagi: Futis

Suomen Mestarit 2006

Suomen Mestarit 2006 Sportin B-tytöt voittivat Suomen mestaruuden! Viimeisessä ottelussa he voittivat viime hetken maaleilla HPS:n ja näin tuli kotiin kaikkien aikojen ensimmäinen Suomen mestaruus tyttöjen tai naisten sarjoissa Vaasan pallopiirissä. Yleisöä oli katsomossa n. 700, joka on todella mahtava määrä! Toivottavasti tämä tyttöjen menestys vie taas eteenpäin tyttö- ja naisjalkapalloilun arvostusta Vaasassa.

Ja lopuksi on pakko laittaa vielä nostalginen kuva VPS:n FC Girls-88 joukkueen kasvateista. Näiden kanssa puursimme lähes kymmenen vuotta. Kolme heistä on nyt Suomen mestaria!

Onneksi olkoon koko joukkueelle!

Kaikki kuvat löytyvät täältä.

Sportin B-tytöille kultaa

Sportin B-tytöille kultaa Kultajoukkue!

Kuvat loppuottelusta

Sportin kevätturnaus

Sportin B-tytöt Vaasassa on menossa perinteinen Sportin järjestämä tyttöjen futisturnaus. Täältä löytyy kuvia Sportin B-tyttöjen otteluista (hakemisto muodossa).

Turnauksen omat sivut löytyvät täältä. Siellä on toivottavasti myös pian tuloksia. Julian joukkue on tänään joka tapauksessa voittanut molemmat pelinsä ja kaksi peliä on tänään vielä edessä. Joukkueen omat kotisivut löytyvät täältä.

Päivitys: Kyllä niistä lopuistakin peleistä tuli voitto. Päivän maalisuhde ei ole hassumpi: 27-2 ! Sunnuntaina vielä kaksi ottelua.

Päivitys No2: Eiliset kuvat otettu pois ja tilalla Sport – United ottelun kuvat. Sport meni loppuotteluun 3-0 voitolla.

© 2020 Sipinrinne.com