Oman domainin hankkimisen ehdottomasti vaikein osuus oli tuo nimen löytäminen… siis hyvän ja vapaan nimen löytäminen.

Nimiasiaa pyöriteltiin tosi pitkään. Sitkeimpänä peilauskumppanina tuossakin oli JMT, joka oikeastaan lämpeni tälle Sipinrinteelle ja ohjasi minut oikealle tielle. Onneksi itse sentään keksin sen nimen.

Aito Sipinrinne löytyy Kuusamosta Kuusinki-joen rantamilta. Se on paikka, joka löydettiin v. 1993. Jo ensitapaamisessa se nimettiin Sipinrinteeksi. Siellä olemme viettäneet nyt jo kymmenen vuoden aikana vähintään muutaman päivän vuodessa kalastellen ja tulilla tarinoiden.

Jotenkin tuo Sipinrinne sitten voitti muut, kuten www.erakko.net-, www.mettakala.com- tai www.laulukala.com-vaihtoehdot. Se on aidosti itse keksitty, sitä ei varmuudella ole (ainakaan vielä) muilla, millään muullakaan loppupäätteellä ja kuten Aulis kiteytti: “Sipinrinne.com heti haisee savulta ja erämaalta.”

Koetetaan tästä Sipinrinteen bitti-versiosta rakentaa myös nuotionsavun ja erämaan tuoksuinen tarinointipaikka.