2014

Uskomatonta, että Kuusingin retkiin on itselleni tullut kahdeksan vuoden tauko. Nyt tilanteen pääsi korjaamaan, kun teimme Jukka V:n kanssa lyhyen reissun Sipinrinteeseen. Vein muutaman kuvan reissusta Kuusingin kuvagalleriaan.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa 2014

Vuosi 2006

Kokonaisen viikon saivat Jari ja Juhku viettää Sipinrinteen erämaahotellissa. Helteinen ja vähävetinen viikko, joka kuitenkin päättyi onnellisesti viimeisen illan taimeneen. Valokuvat ovat keskittyneet pääosin erilaisiin kulinaristisiin kohteisiin. Kameraa tuli siis käytettyä pääasiassa leirissä.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | 1 Comment

Vuosi 2005

Vuonna 2005 oli vain yksi lyhyt reissu Kuusingille. Reissu tehtiin Juhkun ja Jarin voimin elokuussa. Kalastusta saimme 3 vuorokautta ja taimenia 0 kappaletta, harjuksia onneksi jonkun kuitenkin.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 2005

Vuosi 2004

Vuosi 2004 aloitettiin Sipinrinteen osalta heinäkuun alussa JMT:n ja jml:n voimin. Päiväkirja kotona!

Elokuussa teimme legendaarisen reissun jolloin Juhkun 9 vuoden uurastus palkittiin. Myös Jarille pieni taimen Pystykalliolta. Reissun kuvagalleria löytyy täältä

Syksyn 10 vuotisjuhlissa ei kukaan vaivautunut kirjaan kirjoittamaan, mutta täytyy pääkohdat raapustella muisti- ja valokuvien perusteella jälkipolvien ihmeteltäväksi.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 2004

Vuosi 2003

Vuoden 2003 ensimmäinen sessio kesäkuun puolessa välissä. Uusi harrin alamitta teetättää töitä ja pakkasessa kalastelu tuottaa vapisuttavan “kala kiinni”-kokemuksen. Täältä löytyy kesäkuun reissun kuvagalleria.

Heinäkuun alussa kävimme Juhkun kanssa muutaman päivän reissun. Poikien kirjoitusinto näyttää löytyneen aina aamuyöstä! Jari kadotti taas hetkeksi yhden holhottavan Kuusingin maastoon. Syksyn reissu perinteisesti viimeisenä kalastettavana viikonloppuna syyskuussa. Silloin Julia & Tiina toimivat koko reissun ajan kirjureina!

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 2003

Vuosi 2002

Kauden 2002 ensimmäinen reissu heti kesäkuun alussa. Jukan kanssa aloitimme Kuusamon uramme Kitkalla v. 1988, joten heinäkuussa juhlimme 15-vuotis taiteilijajuhlia. Elokuun lopun reissussa Teija on toiminut ahkerana kirjurina (Jukka, Merja, Teija ja Hilkka). Syksyn toinen reissu tehtiin taas viimeisenä kalastusviikonloppuna. Itsenäisyyspäivänä kävimme Kaijan kanssa tutkimassa miltä Sipinrinne näyttää talvikelillä.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 2002

Vuosi 2001

Kesäkuussa tutulla porukalla matkassa. Tekstin mystisyydestä päätellen JMT:n tajunnan virta on soljunut ensimmäisenä päivänä varsin reippaasti 😉 Harjuksia mukavasti, taimenia ei. Aulis omalla vaelluksellaan välillä Kiutaköngäs – Sipinrinne.
Elokuun reissulla saimme taas kolme taimenta. Mukana mm. tähän astinen ennätystaimen Jukalle 4,3 kg! Syksyllä Maralle Kuusingin ennätysharjuksemme 46 cm.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 2001

Vuosi 2000

Ensimmäinen kesäkuun lyhyt reissu, kun saimme Paanajärven taimenia ylös asti…ja peräti kaksi kappaletta. Yllättävää kyllä mutta ne tulivat tällä kertaa Sarvijaakolla. Myös elokuun reissu antoi kaksi taimenta, joten Kuusinki palkitsi ihailijansa peräti neljä kertaa vuosituhannen vaihteessa. Jarille oma ennätystaimen, joka pätee muuten edelleen (12.4.2005). Niin ja perhona oli nyt vuorostaan Sarvijaakko. Samoin taisi olla Jukan taimenella. On se ihime peli! Syksyllä reissussa pitkästä aikaa alkuperäisasukit perheineen.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 2000

Vuosi 1999

Ensimmäinen (ja tähän saakka ainoa) kesä, kun teimme vain yhden reissun. Pitkän reissun teimme tänä vuonna Käsivarteen. Syysreissun poisjäännin syystä ei ole muistikuvaa.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 1999

Vuosi 1998

Jukka jo etukäteen “työreissulla” Sipinrinteessä ja JMT ja Jari sitten perässä pitkäksi viikonlopuksi. Elokuun alussa taas Jukka ja Jari viikon visiitillä. Syksyn reissu peruuntui Jarin mökkiprojektin takia 🙁

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 1998

Vuosi 1997

Kesäkuun lopussa pidennetty viikonloppu (JMT, Jukka & Jari), heinäkuun lopussa perinteinen viikkoreissu Jukan kanssa ja perhereissu syyskuussa edellis vuoden tapaan Tuupoloiden kaa.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 1997

Vuosi 1996

Kesäkuussa reissu lumisateessa, heinäkuussa ikimuistoinen kolmen taimenen viikko ja vielä syksyllä Lehtinevat&Tuupolat matkassa.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 1996

Vuosi 1995

1. kolmen reissun kesä eli teimme alkukesästä miesporukalla retken, elokuussa Jukan kanssa ja syyskuussa ns. kuuluisa eksymisreissu Maran ja Pirjon & co:n kanssa.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 1995

Vuosi 1994

Laavun rakennusvuosi. Rakennusreissulla heinä- elokuun vaihteessa mukana Jukka, Jari ja Aaro (lähes koko ajan). Syyskuussa sitten tupaantuliaiset, joissa porukkaa pilvin pimein.

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 1994

Vuosi 1993

Sipinrinteen löytyminen

Posted in Kalastus, Kuusingin päiväkirja | Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi 1993