Lähteminen

Olin monta kertaa yrittänyt kirjoittaa juttua tai kertomusta lähtemisen ilosta, mutta koskaan en pystynyt saamaan sitä tarinan muotoon.

Joskus sitten istuin koneen ja konjakkilasin ääressä ja omakin yllätykseni oli suuri, kun huomasin, että siitä oli syntynyt Jarin ensimmäinen ja samalla todennäköisesti viimeinen runo, joka jopa julkaistiin Urheilukalastuslehdessä 1/2001.

Posted in Kalastus, Runot | Kommentit pois päältä artikkelissa Lähteminen

Käsivarsi 31.7.-7.8.99

Käsivartta viikko alaspäin kumiveneellä (Munnikurkkio – Markkina) 1999. Kuuden miehen sekalainen joukkio opetteli koskenlaskua ja harjoitti välillä perhokalastuksen jaloa taitoa ja vietti mukavaa leirielämää helteessä ja pakkasessa.

Posted in Kalastus, Luonto | Kommentit pois päältä artikkelissa Käsivarsi 31.7.-7.8.99

Kolme kiitosta Kuusingille

Kolmen kalan Kuusingin retki v.1996. Kuusinki antoi viikon aikana kolme komeaa taimenta ja tästä päiväkirjamerkintöjen pohjalta syntyi juttu joka julkaistiin Perhokalastus-lehdessä 4/1999.

Posted in Kalastus, Luonto | Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme kiitosta Kuusingille

Kitkajoen alajuoksu

Kitkajoen alaosan esittely. Tarina, joka syntyi Merenkurkun perhokalastajien sidontaillassa esitettäväksi. Kun sain tarinan valmiiksi niin huomasin, että samalla oli syntynyt ensimmäinen julkaistava tarina ja Urheilukalastus-lehti julkaisi jutun v. 1996

Posted in Kalastus, Luonto | Kommentit pois päältä artikkelissa Kitkajoen alajuoksu