Olin väärässä! Sivut eivät olleet vielä lähelläkään lopullisesta muotoaan silloin 28.12.2004 julkaistun ilmoituksen mukaan. Nyt ne ovat saaneet metsänvihreän ja harmaan värityksen jota ei saa vaihtaa. Samoin asemointi on mennyt uusiksi ja Esan kuvia otettu käyttöön otsikkopalkeissa. JMT tuskastui eilen (varsin oikeutetusti), kun Explorer ei suostu näyttämään sivua siten kuin pitäisi. Esim. sieltä puuttuu nuo palkeissa olevat kuvat, otsikkorivillä näkyvä jml:n logo ja palkit myös venyvät liikaa, joka aiheuttaa palkkien ja tekstin päällekkäisyyttä.

Kuvagalleria on muutettu muun sivuston näköiseksi ja sinne on lisätty kuvat.

Sivusto toimii siis tällä hetkellä parhaiten ilmaisella Mozilla selaimella, jonka saa täältä.

Täten lupaan virallisesti, vastoin aikaisempaa vankkaa mielipidettäni, että omalta osaltani luovun Explorerin käytöstä sikäli kuin se on kulloisenkin työnantajan määräysten ja standardien mukaan mahdollista.