Tepon Husky

Tepon Husky
Husqvarna WR 250cc. Lisätietoa aiheesta löytyy täältä.

5 Kommenttia

  1. Ahh…tulihan se! Onse sitte niin hyvännäköne peli että sydäntä lämmittää, onhan se sentään mun B-)

  2. Vävynvetkales ei sitte muoviluotia ostanukkaa… Osti kuralingon. Sen joinki ymmärtää, jos se käy hapinesta Raippaluoros. Mutta eikö sinne pääse mopoollaki? Tuota kun käyttää siihen mihinkä s’on tarkootettu, niin yks asia on saletti: pyykkikones laulaa.

  3. Pitää vielä sanua, notta tänä päivänä otin Rosvon alle, ja ajoomma vajaat parisataa kilomeeteriä mukkateitä.

  4. No men! Pojkarna är alltid pojkarna, ni lekar bara med de där symaskiner. Vi här i västkusten jobbar just nu med våra botar. Och det är dags att ta dom fram. I morgon skall också jag sätta Buster i sjön. Det är ju nånting det, eller hur?

  5. Pehtoori, ookko sä käyny opettelemas ruattia salaa? Mäki osaaan vähä: “O ja sa ot honom po räin finska: “Koule Penti, stik op po mopeidin”. Muutoon kullakin on kiksinsä. Joku saa ne siitä kul’laittaa niitillä kasattua alumiinia merehen.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com