Haugar

No niin nyt ollaan turvallisesti “kotona” ja jalat on paikallaan ja oikeen päin 😉 Haugarin joukkuen oli aika nuori joukkue, suurin osa oli 17-19 vuotiaita, kyllä sinne mahtu sit kuitenki yks 30 v. joukkoon.. Pelaajat oli tosi hyviä ja nopeita ja mun pää oli vähän pyörällä ensimmäisten minuuttien aikana mutta kyllä mä sielä kuitenki sain jalkaa laitettua väliin välillä 🙂 Eli allt har gåt kjempe bra!!

5 Kommenttia

 1. jml (the manager)

  14.9.2005 at 21:52

  Siitä se lähtee kansainvälinen jalkapalloura liikkeelle. Mä ehkä yritän myydä sut kevätkaudeksi euroopan kentille 😉

  jml paalulla 😀

 2. Ethän Sudde unohda mua tänne Suomeen ja lähde pelaamaan eurooppaan???

  [Kyllä mä paalun otan vielä!]

 3. Joo mä en meekkään mihkään yliopistoon vaan rupeen pelaan futista 😀 kjempe bra ide´!! Meitsi lähtee eurooppaan tähdeks 😉 just joo…:)

 4. “va menar Haugar” – soon suameksi notta mitä tarkoottaa tua seuran nimi? Moon muuten alakanu tuan espanian opettelun, notta kohta alakaa tulla – “Buenas noches mi amor”, jotta nikun malliksi. No hyvinhän siälä näyttää flikalla menevän, jotta oikeen on hyvä miäli! Piäni jalakapallouutinen täältäkin, VPS Charlton tuli sitte kolomanneksi semin järiestämäs turnaukses (http://www.semi.fi). No nyt tairan panna pisteen.

 5. No kaippa se viittaa tänne Haugesundiin 😉 Haugarilla eli meillä oli eileen peli ne pelas tasan, mut mä en ollu ku ei oo vielä papereita siirretty ja tuskin tarviikaa ku niilla on enää yks peli jäljellä niin ihan turha.. No niin, ehkä sun pitää lähtee Epsanjaan au pairiks kehittää kielitaitoos 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com