Ruka 2.12.2005 klo 23.55

Perillä Rukalla about 22.00. Mökki on erinomainen ja täällä ehkä pärjäämme nyt muutaman päivän.

Kävimme äsken pienellä kävelyllä ja rinteissä koneet jylläävät kovalla tohinalla. Vielä ei ole auki kuin 5 rinnettä ja kolme hissiä, mutta kyllä takarinnekin näytti jo siltä, että se voi seuraavien päivien aikana aueta. Hiihtely sen sijaan voi jäädä aika vähiin. Latuja on auki joku 5 km pätkä. No met saatamma Kaijan ja Pimiän kanssa suunnata umpimetsään ihan jalkapatikassa. Suunnitelmissa on myös käydä ihka oikeassa Sipinrinteessä keittämässä pannukahvit.

2 Kommenttia

  1. Nauttikaa sielä ny kunnolla 🙂 mä ainaki oon ihan vihree kateudesta…

  2. Täältä lumet sulanu aika hyvin tänä päivänä, että naattikaa te sielä Lapin lumesta! Viekää terveisiä Sipinrinteeseen jos käytte 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com