Iltarusko aika alkaa

Vappuaaton iltarusko Replotissa Yllä kuva iltaruskosta Replotissa tai oikeastaan jo yöruskosta. Nyt se taivaanrannan värivaihteluiden seurantakausi taas alkaa eli auringonlaskuja saa katsella muutaman kuukauden mökin terassilta. Syyskuun tietämillä aurinko laskee jo metsän taakse ja ei värjää taivasta meren päältä enää niin voimakkaasti. Kuvia erilaisista ja erivärisistä Replotin auringonlaskuista on koneella jo miljoona, mutta aina vain siitä näköjään jaksaa innostua.

Jotenkin se mökillä menee talvikaudet tulehen tuijotellen ja keväällä niskan asento pitää kääntää merelle. Siinä kait ne kaksi ikuista elementtiä, jotka muodostavat sen aina uutta ohjelmaa tarjoavan näytelmän. Siinä ehkä myös syy miksi sitä TV:tä ei mökillä tule katsottua. Tuli ja vesi muodostavat parhaan mahdollisen ohjelman. Ja ne tulevat aina parhaaseen katseluaikaan… eli silloin kuin haluat.

2 Kommenttia

  1. Sika hieno kuva! Mäki oon yks fanaattinen auringonlaskujen lassoaja 🙂

  2. Otin myös itse auringonlaskusta kuvan ja hyvähän sekin oli. Aurinko laski about 21.45 ja tämä kuva on pari tuntia myöhemmin eli vähän ennen puoltayötä.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com